Töihin meille

Savon Jakelu Oy hoitaa varhaisjakelua Pohjois-Savossa 39 paikkakunnalla. Meillä työskentelee noin 200 varhaisjakajaa. Varhaisjakelussa jaamme Savon Sanomien lisäksi muita sanomalehtiä sekä niiden ohessa kotitalouksiin tai yrityksiin jaettavia mainosjakelutuotteita sekä osoitteellisia aikakauslehtiä ja kirjeitä.

Varjaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 1-3 ja päättyvät yleensä klo 6-7. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä. Pääosin reitit ovat autoreittejä, mutta taajamien keskustoissa on myös pyöräreittejä.

Työssään varhaisjakajat käyttävät nykyään sähköistä jakokirjaa eli järjestelmää, jossa reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissa älypuhelinohjelmasta. Myös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisenjakokirjan avulla. Tämä uusi työmenetelmä mahdollistaa aiempaa monipuolisemmat sekä kohdennetummat jakelut ja sen myötä paremmat lisäansiomahdollisuudet. Lisäksi jakelun laatu paranee, kun tiedot ovat aina ajan tasalla.

Pääsääntöisesti vakituinen lehdenjakaja työskentelee omilla reiteillään 12 yötä tai 6 yötä peräkkäin ja pitää sen jälkeen kaksi vapaapäivää. Vakituisen lehdenjakajan vapaapäivinä piirillä työskentelee vapaapäivän vuorottaja. Hänen työvuorot ovat kiinteästi joka toinen viikonloppu tai kiertävästi viikoittain.

Jos olet täysi-ikäinen, reipas, tarkka ja oma-aloitteinen, tule meille jakajaksi! Täytä avoin työhakemus tästä.

Voit seurata Aamujen Sankareita myös Facabookissa klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

 

 

Alla olevalla videolla näet Savon Jakelun jakelupäällikkö Hanne Kortelaisen ja varhaisjakaja Kari Härkösen, Kimmo Leskisen ja Marko Haataisen haastattelun MessiLive-tapahtumasta 27.11.2018.