Töihin meille

Tule meille jakajaksi, täytä avoin työhakemus tästä

Jakelusepät Oy hoitaa varhaisjakelua Pohjois-Savossa 39 paikkakunnalla. Meillä työskentelee noin 200 varhaisjakajaa. Varhaisjakelussa jaamme Savon Sanomien lisäksi muita sanomalehtiä sekä niiden ohessa kotitalouksiin tai yrityksiin jaettavia mainosjakelutuotteita sekä osoitteellisia aikakauslehtiä ja kirjeitä.

Varhaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 1-3 ja päättyvät yleensä klo 6-7. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä. Pääosin reitit ovat autoreittejä, mutta taajamien keskustoissa on myös pyöräreittejä.

Työssään varhaisjakajat käyttävät nykyään sähköistä jakokirjaa eli järjestelmää, jossa reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissa älypuhelinohjelmasta. Myös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisenjakokirjan avulla. Tämä monipuoliset sekä kohdennetut jakelut ja sen myötä paremmat lisäansiomahdollisuudet. Lisäksi jakelun laatu paranee, kun tiedot ovat aina ajan tasalla.

Pääsääntöisesti vakituinen lehdenjakaja työskentelee pääsääntöisesti omilla reiteillään 6 yötä peräkkäin ja pitää sen jälkeen kaksi vapaapäivää. Vakituisen lehdenjakajan vapaapäivinä piirillä työskentelee vapaapäivän vuorottaja. Hänen työvuorot ovat kiinteästi joka toinen viikonloppu tai kiertävästi viikoittain. Lisäksi meillä on monenlaisia sijaisuuksia eri pituisille jaksoille. Ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden lisäansioihin esimerkiksi muun työn tai opiskelun ohessa.

Ota rohkeasti yhteyttä, laita hakemus tai kysy jakeluesimiehiltämme lisää, esimiehet@savonjakelu.fi.

Varhaisjakelu sopii myös eläkeläisille

Voit seurata Aamujen Sankareita myös Facebookissa klikkaamalla alla olevaa kuvaa.